Ristivuori

Ristivuorentie 89, 86240 Pyhänkoski

Ristivuori koostuu Ristivuori oy:n omistamasta laskettelurinteestä, välinevuokraamosta, kunnan omistamasta hirsimajasta sekä latuverkostosta. 

Ristivuoren ulkoilualue sijaitsee Merijärven Pyhänkosken kylässä. Alueella on eripituisia ulkoilureittejä, laskettelurinne, kunnan omistama kelohirsimökki sekä nuotiopaikkoja.

Ulkoilureittejä on yhteensä n. 8 km, ja ne ovat ympärivuotisessa käytössä. Sulan maan aikaan kulkeminen jalkaisin tai polkupyörällä on sallittu, mutta talvisin alueella on latuverkosto. Valaistua latua on 3,9 km.

Ristivuorelta lähtee myös vaellusreitti/latu Merijärven kirkonkylälle. Matkaa kirkolle tulee n. 9 km. Latu on merkattu sinisin ja vaellusreitti punaisin merkein.

Makkaranpaistopaikkoja on tällä hetkellä kaksi. Ylhäällä on retromökki ”Ylämaja” ja alhaalla nuotiopaikka. Huussit sijaitsevat parkkipaikan läheisyydessä.

Laskettelurinteen toiminnasta vastaa Merijärven 4H-yhdistys. Rinteen pituus on 200 m ja korkeuseroa on 30 m. Rinteen yhteydessä on välinevuokraamo, jossa toimii myös pienimuotoinen kahvila mäen ollessa auki.

4H-yhdistyksen kautta voi myös vuokrata Ristivuorella sijaitsevaa viihtyisää hirsimökkiä. Mökki sopii perhejuhliin, saunailtoihin, kokouksiin tai tapaamisiin. Mökissä on iso tupakeittiö/oleskelutila, jossa takka, kaksi pukuhuonetta ja sauna. Keittiöstä löytyy täysi varustus astioineen. Vuodepaikkoja mökissä on 6 henkilölle.

Hinnat

Päivä/Ilta 40 €  (8h)/ ilman saunaa               
Saunan käyttö 30 €
Vuorokausi 90 € (yli 8h) sis. saunan käytön
Lisävuorokausi 50 €
Siivouspalvelu 60 €

Hinnat sisältävät alv. 

Mökin vuokrausta voit tiedustella numerosta 040 9311495 tai kysymällä asiasta suoraan Huoltikselta.

 

www.merijarvi.4h.fi/

Hirsimajan vuokrauksesta vastaa 4H-yhdistys.


Ristivuoren mökki.

Ristivuoren ylämaja