Jätehuolto

Vestia

Vestia Oy huolehtii kotitalouksien jätehuollosta ja kierrätysneuvonnasta 16 kunnan alueella Siika-. Pyhä-, Kala- ja Lestinjokilaaksoissa. Jokaisen asuinkiinteistön, myös vapaa-ajan asunnon, tulee olla liittynyt jätehuoltoon.

Lajittelupihoilla ja hyötyjäteasemilla vastaanotetaan henkilöauton peräkärrykuormina jätettä, joka ei sovellu kodin omaan jäteastiaan. Samoihin vastaanottopaikkoihin voit tuoda myös kodinkoneet ja kodin vaaralliset jätteet. Kerralla vastaanotettava määrä on enintään henkilöauton peräkärryllinen. Tätä suuremmat kuormat vastaanotetaan Ylivieskan jätekeskuksen vaaka-asemalla. Lajittelupihoilla ja hyötyjäteasemilla voit maksaa vain maksukortilla. Lajittelupihojen ja hyötyjäteasemien yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät Vestian verkkosivuilta.

Vestia Oy, Vestianväylä 80, 84100 Ylivieska. Verkkosivulinkki: www.vestia.fi
Asiakaspalvelun yhteystiedot: asiakaspalvelu@vestia.fi/  08 - 410 8700 (mm. jäteastiatyhjennykset, osoitteenmuutokset, laskutus).
 

Vestian jäteauto

 

 

Jokilaaksojen jätelautakunta

Jätelautakunnan sivuilta löytyy ajankohtainen tieto jätehuollon ohjeista ja määräyksistä sekä tulossa olevista muutoksista. Sivulta löytyvät myös lomakkeet ja hyödyllistä tietoa jätehuollosta.