Asunnot ja hakemukset

Merijärven kunnalla on useita vuokra-asuntoja eri puolilla kuntaa. Valtaosa asunnoista sijaitsee keskustaajamassa, mutta asuntoja voi hakea myös Pyhänkosken, Kalaputaan tai Ylipään kyliltä.

Kooltaan asunnot vaihtelevat 1H+KK - 3H+K rivitaloasunnoista omakotitaloihin. Asunnot ovat viihtyisiä ja sijaitsevat rauhallisilla paikoilla lähellä keskustan palveluja. Vuokrataso Merijärvellä on hyvin maltillinen.

Teknisen lautakunnan päätöksellä (5.12.2015 § 40) Merijärven kunnassa otetaan käyttöön vuokravakuudet. Vakuus peritään uusilta vuokralaisilta 1.1.2016 alkaen. Vakuuden suuruus määräytyy asunnon koon perusteella: yksiö 300 €, kaksio 400 €, kolmio ja isommat asunnot 500 €.

Vuokra-asuntoja haetaan hakulomakkeilla, joita saa kunnantoimistolta. Lomakkeen voi tulostaa myös sivun alareunan linkistä ja palauttaa osoitteella Merijärven kunta, Kunnantie 1, 86220 Merijärvi. Hakemuksiin tulee liittää tulotiedot. Asuntoja haetaan jatkuvalla haulla.

 

Merijärven Vanhustenkotiyhdistys ry omistaa 23 rivitaloasuntoa osoitteessa Salmentie 8. Valtaosa asunnoista on remontoitu muutama vuosi sitten ja varustettu liikkumista ja asumista helpottavilla apuvälineillä. Lisätietoja ja hakulomakkeita saa kunnantoimistolta.

Vapaista asunnoista saa lisätietoja kunnan kansliasta
puh. 044 4776 200

Asuntohakemuslomake