Saavutettavuusseloste

Merijärven kunnan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee kunnan www-sivuja merijarvi.fi ja se on laadittu 25.7.2023.

Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Joki ICT Oy.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää osittain saavutettavuusvaatimukset.

Digipalvelun ei-saavutettava sisältö (WCAG-kriteerien mukaan)

Sivustolla olevista kuvista puuttuu vaihtoehtoinen kuvaus. Kuvaukset tullaan lisäämään sitä mukaa kun sisältöä päivitetään.

Sivustolla olevat tiedostot ovat saavuttamatonta sisältöä. Sivustolla on vanhoja, ennen 23.9.2018 julkaistuja tiedostoja, joita ei tulla muuttamaan saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi.

Myös uudemmissa tiedostoissa on saavutettavuuspuutteita.

Jos jostain tiedostosta tarvitaan saavutettavuusvaatimusten mukainen tiedosto keskeneräisen asian hoitamiseen tai jos ne ovat asioinnin hoitamiseksi oleellisia, ottakaa yhteyttä kuntaan palautelomakkeella ja pyytäkää tiedostosta saavutettavuusvaatimukset täyttävä tiedosto.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jos huomaat kunnan sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Ota yhteyttä Ota yhteyttä -lomakkeella tai sähköpostilla merijarven.kunta(@)merijarvi.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen kunnalta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot     
Etelä-Suomen aluehallintovirasto     
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö     
www.saavutettavuusvaatimukset.fi     
saavutettavuus(at)avi.fi     
puhelinnumero vaihde 0295 016 000