Yleisiä asioita

Hoidon varaaminen ja loma ajat

Perheiden tulee itse huolehtia hoitopäivien varaamisesta DaisyNetistä osoitteesta: https://merijarvi.daisynet.fi

Käyttöönoton helpottamiseksi DaisyNetissä huoltajien ohje vasemmassa yläkulmasta hammasrattaan alla.

Hoidon varaus kalenterissa lukkiutuu joka kolmas viikko kolme viikkoa kerrallaan torstaisin kello 16.00 alkaen 16.7.2020. Varattujen hoitoaikojen mukaan varaamme henkilökunnan ja suunnittelemme heidän työvuoronsa, sekä teemme ruokatilaukset. Varausajan lukkiutumisen jälkeen emme pysty takaamaan hoitopäiviä, vaan ne katsotaan aina tilannekohtaisesti. Näin pystymme takaamaan turvallisen ja laadukkaan päivähoidon. Päivät joille hoitoa ei tarvita tulee aina merkata poissa päiviksi.

Hoito-aikojen varaamisessa poikkeuksena koulujen loma-ajat, jotka lukkiutuvat jo hieman aiemmin. Loma-aikojen hoitovarauksista tulee muistutus DaisyNetin kautta kaksi kertaa, aina viikkoa sekä päivää aiemmin, kuin hoitovaraus on viimeistään ilmoitettava. Loma-aikoina hoitoa järjestetään supistetusti. Loma-aikoina auki olevat yksiköt ilmoitetaan, kun tiedossamme on hoidontarpeen määrä.

eDaisy

https://merijarvi.daisynet.fi/eDaisy

Täällä tehdään päivähoitohakemukset, muutosilmoitukset, irtisanomisilmoitukset ja tuloselvitykset. Huomioikaa, että perheen tulee toimittaa tulotietonsa hoitomaksun vahvistamista varten hoidon alkamista seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä. Mikäli perhe ei toimita tuloselvitystä, peritään varhaiskasvatuksesta lain määräämä korkein maksu.

Poissaolot ja sairastuminen

Perheiden tulee ilmoittaa poissaolot ja sairastumiset DaisyNetin kautta. Tämä on tärkeää, jotta kaikki ryhmän hoitajat näkevät Daisy sovelluksesta suoraan hoidossa olevat/ hoitoon tulevat lapset. Sairastelut ja poissaolot vaikuttavat myös asiakasmaksuun (mikäli ilmoitettu daisyNettiin):

  • Jos lapsi on sairauden vuoksi poissa hoidosta vähintään 11 toimintapäivää, peritään puolet kuukausimaksun määrästä. Jos lapsi on sairauden vuoksi poissa kaikki kalenterikuukauden toimintapäivät, ei maksua peritä lainkaan.
  • Jos lapsi on poissa päivähoidosta kalenterikuukauden kaikki toimintapäivät muusta kuin sairaudesta johtuen peritään puolet asiakasmaksusta.

Lapsen sairastuessa kesken hoitopäivän ilmoitetaan tästä aina vanhemmalle viipymättä. Tämän jälkeen lapsi on haettava hoidosta, koska sairasta lasta ei voi hoidossa pitää.