Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunnan tiedote 15.11.

Jokilaaksojen kuituverkko-osuuskunta tiedottaa  

Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunnan Merijärvi 2017 – 2018 – hanke rakentaa Merijärvelle valokuituverkon. Rakentamista ja sen etenemistä voi seurata Osuuskunnan verkkosivuilta www.jokiverkko.fi. Verkkosivujen kautta pääsee myös Facebook-sivuille, josta löytyy lisää tietoa rakentamisesta, kuvia ja tiedotteita. Facebook-sivut ovat julkiset ja ne ovat näppärä tapa tiedottaa asioista, lisätä kuvia ja vastata kysymyksiin. Liittymän voit edelleen tilata verkkosivujen kautta.

Kuidun pihakaivuuosuudet alkavat isommassa mittakaavassa keväällä 2018 kelien mukaisesti. Pihakaivuisiin liittyen kannattaa huomioida, että ennen sitä tarvitsemme kiinteistön omistajalta:

  • pihakuvan kaivuu-urakointia varten
  • allekirjoituksen pihakuva-kaavakkeeseen

Ohjeet pihakuvan piirtämiseen löytyvät verkkosivuilta. Jos haluat, voimme piirtää kuvan yhdessä kunnantoimistolla antamiesi tietojen pohjalta (soita ja sovi aika). Pihakaivuita varten tarvitaan myös allekirjoitus pihakuva-kaavakkeeseen, jonka saat verkkosivuilta. Voit myös allekirjoittaa kaavakkeen toimistollamme samalla kun asioit pihakuvan kanssa.  

Piirrä ja palauta/postita pihakuva ja allekirjoituskaavake viimeistään huhtikuun 2018 mennessä kunnantoimistolle:

Sirkku Kianto
Jokilaaksojen Kuituverkko-osuuskunta
Kunnantie 1
86220 Merijärvi

Tai skannaa molemmat: info@jokiverkko.fi

Lisätietoja hankkeesta:

hankekoordinaattori
Sirkku Kianto
info@jokiverkko.fi
p. 040-716 1964

Päiväys: 

17.11.2017