Ajankohtaista

Ajankohtaista

Luokanopettajan viransijaisuus haettavana

18.04.2019

Merijärven kunnan Koivupuhdon koululla julistetaan haettavaksi luokanopettajan viransijaisuus ajalle 9.8.2019-22.4.2020.

Tarkemmat tiedot liitetiedostossa.

KIINTEISTÖNHOITAJAN TOIMI

16.04.2019

Merijärven kunnalla on haettavana kiinteistönhoitajan toimi. Kiinteistönhoidon lisäksi toimi sisältää myös työnjohdollisia työtehtäviä. Kiinteistönhoitaja työskentelee pääasiallisesti koulukeskuksen kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Lisäksi tehtäviin kuuluu liikuntapaikkojen hoitotöitä sekä muita teknisen sekä vapaa-aikatoimen tehtäviä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillisista koulutusta ja käytännön kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävien hoitoon.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää ATK-valmiuksia sekä kykyä ja halua perehtyä kiinteistöjen tekniikkaan ja rakennusten toimintaan. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toimeen valittavalta edellytetään oman auton käyttöä työtehtävien hoidossa sekä osallistumista varallaoloon

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Työssä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Tekniselle lautakunnalle osoitetut kirjalliset hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on toimitettava 03.05.2019 klo 16:00 mennessä osoitteeseen:

Merijärven kunta 

Tekninen lautakunta

Kunnantie 1

86220 Merijärvi

Tai sähköpostilla: merijarven.kunta@merijarvi.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Esa Linnala p. 044-4776 210, esa.linnala@merijarvi.fi 

Merijärven kunta

 

PÄÄSIÄISKOKKO YLIPÄÄSSÄ

16.04.2019

Kokko sytytetään seuran tontilla lauantaina 20.4.2019 klo 20.00.

Myynnissä makkaroita, arpoja ja kahvia.

Tervetuloa reippaaseen yhdessäoloon!

Ylipään Nuorisoseura

Pääsiäinen vaikuttaa Vestian jäteastioiden tyhjennyksiin

12.04.2019

Pääsiäinen vaikuttaa Vestian jäteastioiden tyhjennyksiin

Pääsiäisestä johtuen Vestia aloittaa osalla reiteistä ensiviikon  tyhjennykset jo tämän viikon lauantaina 13.4. Silloin ajetaan maanantain 15.4. reitit. Huomioi kuitenkin, että osalla reiteistä astiatyhjennykset tehdään kaikkineen ensi viikolla, maanantain ja torstain välisenä aikana.

Pääsiäisen jälkeisellä viikolla jäteastioiden tyhjennykset aloitetaan kaikilla reiteillä tiistaina ja reitit ajetaan jälkikäteen eli yhden päivän normaalia myöhemmin. Viimeiset jäteastiatyhjennykset tehdään lauantaina 27.4.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä Vestian asiakaspalveluun ma-pe klo 8-15.30 asiakaspalvelu@vestia.fi / (08) 410 8700. Perjantaina 19.4. ja maanantaina 22.4. toimipisteemme ovat suljettu.

Vestia Oy

Yhteysviranomaisen lausunto Karahkan tuulivoimapuiston yleiskaavan YVA-suunnitelmasta sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta

08.04.2019

 

Oheisesta linkistä klikkaamalla pääsee lukemaan Karahkan tuulivoimapuiston yleiskaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä ympäristövaikutusten arviointisuunnitelmasta annettua yhteysviranomaisen tekemää lausuntoa.

 

/sites/merijarvi.fi/files/Yhteysviranomaisen%20lausunto%20YVA-suunnitelmasta%20Karahka.pdf

MÄÄRÄAIKAINEN RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMI

04.04.2019

Merijärven kunta julistaa haettavaksi

MÄÄRÄAIKAISEN RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄN TOIMEN

Toimeen valittava ravitsemistyöntekijä työskentelee ruokapalveluyksikössä, jonka työntekijät työskentelevät sekä Koivupuhdon koululla että Salmenrannan palvelukeskuksessa. Työ on jaksotyötä, johon sisältyy myös viikonlopputöitä työvuorolistan mukaisesti Salmenrannan palvelukeskuksessa. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Toimen pätevyysvaatimuksena on alan koulutus ja voimassa oleva hygieniapassi.

Tehtävä täytetään osa-aikaisena 21.5.2019 - 31.7.2019 (19 h/vk), kokoaikainen 1.8.2019 - 31.7.2020. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Valinnassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee olla perillä ti 23.4.2019 klo 11.00 mennessä.

Osoite: Sivistyslautakunta, Merijärventie 106, 86220 MERIJÄRVI

Lisätietoja toimesta antaa ruokapalveluesimies Tuula Sievilä puh. 044-4776 260, rehtori-sivistystoimen johtaja Jari Ylikulju puh 044-4776 290.

Defibrillaattori hankittu Kilpukan aulaan

18.02.2019

DEFIBRILLAATTORI  

Merijärven kunta on hankkinut defibrillaattorin, jonka sijoituspaikka on Kilpukan aula.

Laite on tarkoitettu vain hätätilanteita varten ja on tarvittaessa kaikkien kuntalaisten käytössä. Defibrillaattori on laite, jolla sydänpysähdystilanteessa pyritään poistamaan sydämen pysäyttänyt haitallinen rytmihäiriö antamalla elvytettävälle hoitava tasavirtasähköisku. Laite tunnistaa luotettavasti tällaisen rytmihäiriön ja neuvoo laitteen käyttäjää toimimaan oikein ja turvallisesti. Laitteesta saadaan elintärkeä apu sairauskohtauksen yhteydessä ennen ambulanssin tuloa. Soita aina kuitenkin välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112, jossa on myös tieto, että laite löytyy Kilpukasta.

Lähetä joku noutamaan laitetta ja aloita heti painelupuhalluselvytys (30 x painelu, 2 x puhallus) ja jatka kunnes ensivaste on paikalla. Älä koskaan jätä potilasta hetkeksikään yksin. Jos auttajia on useampia, niin vaihtakaa osia välillä. Seinätelineen sisällä on kantolaukussa oleva laite, jonka voit ottaa mukaan. Avattaessa seinäteline, se antaa 95 dB:n sireenihälytyksen. Laitteeseen on mukana myös vaihdettavat elektrodit pienille alle 8-vuotiaille lapsille (alle 25 kg).

MERIJÄRVEN KUNTA

Tervetuloa tutustumaan Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yhteiseen Ellibs-kokoelmaan

06.02.2019

Kirjastomme Ellibs e-kirjapalvelu on uudistunut, ja

samasta osoitteesta löytyvät nyt koko Kainuun ja

Pohjois-Pohjanmaan e-kirjat. Palveluun kirjaudutaan

entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja sala-

numerolla. Osoite on uusi, eli

www.ellibslibrary.com/kaipo.

 

Jos olet käyttänyt e-kirjoja kannettavalla laitteella

(tabletti tai älypuhelin) Ellibs-sovelluksen kautta,

kirjaudu ulos sovelluksesta ja uudelleen kirjautumisen

yhteydessä valitse kirjastoksi Kainuun ja Pohjois-

Pohjanmaan eKirjasto.

Yhdistymisen myötä kokoelma on laajempi kuin

aikaisemmin ja laina-ajat pidemmät.